Sommerlektyre

Sommertid er lesetid. Denne sommeren leser jeg en litt annen type bøker enn det jeg vanligvis pleier å lese om sommeren.

Denne våren har jeg prøvd å friske opp tyskkunnskapene mine. Jeg lærte meg tysk i sin tid på skolen, men det er så lenge siden at jeg har glemt en god del (les mye).

Da jeg var i Tyskland for en tid tilbake kjøpte jeg derfor med meg en hel bunke med tyske bøker og blader, og de driver jeg og pløyer meg gjennom nå. Det går ikke akkurat i lynets hastighet med meg, men det går da fremover også. Jeg leser litt hver dag. Jeg forstår ikke alt, men jeg søker opp ord jeg ikke forstår, og på den måten har jeg fått frisket opp mange ord og fraser, og har lært en del nye.

Det å lese fremmedspråklige bøker tror jeg må være veldig bra for å få økt ordforrådet sitt, og for å forstå mer av språket.

Suvenir som jeg kjøpte med meg fra Tyskland. Viser slottet Neuschwanstein. Trykk på pilen for å se videoen.
Musikk: Beautiful Piano, Stockwaves. Royalty free.

Legg inn en kommentar

%d