Noen glimt fra påskeuka

Så ble det påske igjen, denne høytiden som jeg synes er så annerledes enn andre høytider. Jeg synes påsken er mer fylt med fordypning og ettertanke enn de andre.

Jeg er glad i påsken. Den har en ro over seg som de andre høytidene ikke har.

Påsken i år ble litt annerledes for meg. Min mor døde jo for en tid tilbake, og da hun levde pleide jeg ofte å innlede påsken hos henne på Lillehammer, før jeg dro på hytta.

Men i år ble det annerledes, og plutselig synes jeg at jeg sto overfor en kjempelang påske.

Jeg valgte å jobbe de tre første dagene, siden jeg hadde hatt ferie i uka før påske, og ønsket å treffe mine voksne barn og svigerbarn før de dro av gårde til påskefjellet. Jeg hadde også lyst til å invitere noen venner hjem en av dagene.

Så da påskeferien startet onsdag ettermiddag, ble den innledet med å lage påskebakst, og nyte feriestarten med noen tapas og litt vin.

Dagen etter gikk turen til hytta på Sørlandet og tradisjonell påske. Der møtte jeg våren, slappet av og koste meg.

I påskedagene på hytta gikk jeg tur
i skogen og langs sjøen. Til nærbutikken og rundt om i kyststrøket. Ikke minst fotograferte jeg.

Langs veier jeg har gått mange før, prøvde jeg å se meg om etter noe nytt. Se inn i blomstrende hager, se på gamle hus i forfall , og se etter dyreliv og liv i fjæra. Fotograferingen har lært meg til alltid å se etter andre perspektiver. Det er viktig, uansett fotografering eller ikke.

Litt av ferien ble også brukt til å produsere innhold til sosiale medier og til nettbutikken min. Det er fint å ha tid til det, siden det ikke blir så mye av det i ukedagene.

Det var påsken i år det. Nå er jeg tilbake i hverdagens plikter igjen.

Ps:Beklager til dere følgere på e-post som kanskje har fått denne to ganger:) Det skjedde noe rart i oppdateringen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: