Glimt fra de siste par dagene

Det har vært litt tungt å vende tilbake til hverdagen igjen etter påske, men nå begynner så smått de daglige rutinene å gå seg til. Her noen bilder jeg har tatt de siste par dagene.Processed with VSCOcam with 4 presetAlt går så mye lettere når det er vår i luften og sol. I det fine været har blåveisen i skogen utenfor huset virkelig fått farten på seg.

Processed with VSCOcam with a1 presetVårstemning også i byen. Her et bilde fra en blomsterbutikk jeg gikk forbi tidligere i dag.

Processed with VSCOcam with q1 presetJeg gikk også innom Fuglen, en retro kaffebar som ligger i Universitetsgata, og satt der å jobbet en stund. Det er veldig stimulerende å sette seg på en kaffebar og jobbe iblant. Drikke kaffe, betrakte livet, lese litt og skrive.

Processed with VSCOcam with 6 presetGikk langs en vårlig Karl Johans gate på vei til toget.

Processed with VSCOcam with 4 presetKnipset dette bildet da jeg passerte Stortinget.

Processed with VSCOcam with q2 presetDisse nydelige tulipanene ble kjøpt med hjem fra blomsterbutikken.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: