Snøvær

IMG_1186.JPGHurra! I dag tidlig våknet jeg opp til snøvær, og nå er det hvitt og fint overalt ute. Skogen utenfor huset mitt, som bare for noen få dager siden var mørk og grå, har nå blitt lys og fager. Nå ligger snøen som et hvitt teppe over skogbunnen, og trærene ser ut som juletrær.

Det hviler en helt spesiell ro over en skog med nysnø. Det å gå tur i skogen når den første snøen har falt, er fredfyllt. Men fortsatt er det ikke så mye snø her, at vi kan snakke om skiføre. Da må det nok litt mer til. Jeg begynner virkelig å se frem til skisesesongen nå. Det er verdens beste avkobling å lange ut gjennom skogen på ski, få brukt hele kroppen, og la tankene flyte fritt:).

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s