En treningstur

Jeg er ikke akkurat noe treningsfantom, men synes det er viktig å holde meg i aktivitet, få litt mosjon, og ha et sunt kosthold. Målet mitt er å mosjonere/ være i fysisk aktivitet minst tre ganger i uken, – helst mer. Det er ikke alltid jeg klarer dette, – (ofte kan jeg finne på den ene unnskyldningen etter den andre). Men målet er ihvertfall klart, å være i aktivitet! En bok som jeg kjøpte for lenge siden, og som jeg har hatt stor glede av, er denne:

20130227-230849.jpg
Boken er kjempefin ved at den anbefaler variert aktivitet; gå på tur, jogge, turorientering, turmasj, sykling , stavgang, ski, skøyter, styrke, svømming. Enhver kan velge aktivitet ut fra sine egne forutsetninger og ønsker. Boken anbefaler lystbetont trening, og vektlegger det å være i aktivitet og i bevegelse. (Boken er sikkert enkel å få tak i brukt, eller i biblioteket)
Min trening i dag har vært en liten skitur. Jeg har gått to runder i lysløypa, i måneskinn, og er godt fornøyd med det:)!

20130227-230948.jpg

Legg inn en kommentar

%d