En treningstur

Jeg er ikke akkurat noe treningsfantom, men synes det er viktig å holde meg i aktivitet, få litt mosjon, og ha et sunt kosthold. Målet mitt er å mosjonere/ være i fysisk aktivitet minst tre ganger i uken, – helst mer. Det er ikke alltid jeg klarer dette, – (ofte kan jeg finne på den ene unnskyldningen etter den andre). Men målet er ihvertfall klart, å være i aktivitet! En bok som jeg kjøpte for lenge siden, og som jeg har hatt stor glede av, er denne:

20130227-230849.jpg
Boken er kjempefin ved at den anbefaler variert aktivitet; gå på tur, jogge, turorientering, turmasj, sykling , stavgang, ski, skøyter, styrke, svømming. Enhver kan velge aktivitet ut fra sine egne forutsetninger og ønsker. Boken anbefaler lystbetont trening, og vektlegger det å være i aktivitet og i bevegelse. (Boken er sikkert enkel å få tak i brukt, eller i biblioteket)
Min trening i dag har vært en liten skitur. Jeg har gått to runder i lysløypa, i måneskinn, og er godt fornøyd med det:)!

20130227-230948.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply