Gratulerer med dagen!

Hipp hurra, og gratulerer med dagen til min kjære mor som fyller 90 år i dag! Tenk 90 år! Det er en høy alder! Da jeg snakket med henne i telefonen i dag og spurte om hvordan det føles å være 90 år, så svarte hun at det ikke føles så veldig mye annerledes enn å være 89, men hun synes det er rart å tenke på at hun nå hadde levd så lenge.

Min mor er en snill, klok og reflekterende dame, og hun er alltid er opptatt av familens og andres ve og vel. Hun synes det er viktig at alle skal verdsette hverandre og respektere hverandre. Hun betyr så mye for oss og vi er alle veldig glade i henne.

Vi er så glade og takknemlige for at mor er sterk og vital, og for at hun har det bra. Hun følger godt med i aviser og media, og hver dag leser hun denne bloggen fra sin iPad.

Helsa er litt skrantende som den gjerne kan være i den alderen, men hun sier at hun ser frem til hver ny dag, og hun gir uttrykk for at hun synes hun har det godt.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s