Gratulerer med dagen!

Hipp hurra, og gratulerer med dagen til min kjære mor som fyller 90 år i dag! Tenk 90 år! Det er en høy alder! Da jeg snakket med henne i telefonen i dag og spurte om hvordan det føles å være 90 år, så svarte hun at det ikke føles så veldig mye annerledes enn å være 89, men hun synes det er rart å tenke på at hun nå hadde levd så lenge.

Min mor er en snill, klok og reflekterende dame, og hun er alltid er opptatt av familens og andres ve og vel. Hun synes det er viktig at alle skal verdsette hverandre og respektere hverandre. Hun betyr så mye for oss og vi er alle veldig glade i henne.

Vi er så glade og takknemlige for at mor er sterk og vital, og for at hun har det bra. Hun følger godt med i aviser og media, og hver dag leser hun denne bloggen fra sin iPad.

Helsa er litt skrantende som den gjerne kan være i den alderen, men hun sier at hun ser frem til hver ny dag, og hun gir uttrykk for at hun synes hun har det godt.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: