De små gleder

Denne torsdagsettermiddagen vil nok gå over i historien som en helt ordinær ettermiddag for meg. Det har ikke skjedd noe vesentlig av betydning på noe område, det har i grunnen vært en helt vanlig ettermiddag. Etter at jeg har kom hjem fra jobb, har jeg ikke gjort noen verdens noen ting, annet enn å lage mat og rydde. Og jeg er lei av bildeinnskanningen som jeg har drevet med noen dager, så det har det ikke blitt noe av. Og ute snør det litt, snøfonnene ligger fortsatt høye utenfor huset; en tur ut har derfor heller ikke fristet. Men det har vært lyspunkter også denne ettermiddagen. Noen nydelige roser i en vase, en god kopp te sammen med et hjemmebakt skolebrød, og en ny såpe på badet. Kanskje skal det ikke mer til for å oppleve små gleder selv på en triviell ettermiddag og kveld.

20130411-234825.jpg

20130411-234720.jpg

20130411-234739.jpg

Legg inn en kommentar

%d