Høsten har kommet og høsten har gått

Hei kjære blogglesere!

Nå er det en god stund siden jeg var innom bloggen her sist, men verken den eller dere lesere er glemt av den grunn.

Det er bare det, at det av og til blir så altfor travelt for meg. Ofte tar jobben det jeg har av energi og overskudd. Når jeg kommer hjem på ettermiddagen er det for det meste hverdagens små og store gjøremål jeg må fokusere på. Og da blir ikke tid til så mye annet.

Men jeg elsker jo å blogge. Jeg synes blogging er verdens artigste hobby. Blogging er kunnskapsdrivende, skapende og morsomt. Jeg synes at jeg gjennom bloggingen blir flinkere til å reflektere over, og fokusere på, hva som er bra i tilværelsen.

I hele sju år har jeg drevet med dette, og jeg tenker at bloggen skal få være med en stund til.

I skrivende stund har vinteren kommet til skogen her jeg bor. Det har blitt skikkelig hvitt og vakkert ute!

Her har det akkurat begynt å snø! Nå er det massevis av snø overalt og det er antageligvis like før jeg kan begi meg ut på sesongens første skitur.

Helgen har jeg tilbrakt på Lillehammer på besøk hos min mor. I går koste vi oss med denne tradisjonrike matretten. Rakafisk!

Ellers har høsten kommet og høsten har gått. Jeg har hatt flott høst. Jeg vært mye på farten, på reiser og aktiviteter. Men mest av alt har jeg vært hjemme her ved skogen og har vært ute på tur så
snart jeg har hatt anledning til det. Veldig fint og energigivene!

Bilde fra Movatn i Nordmarka.

Her litt mer om hvordan jeg serverer rakafisk.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: