En februardag for noen år siden

Av og til synes jeg det er artig å se tilbake på blogginnlegg jeg har lagt ut tidligere. Jeg har jo blogget i ganske mange år nå, og bloggen blir på en måte som et slags album for meg. Den får meg til å huske på, og tenke på, hva jeg har opplevd disse årene.

Sånn sett er bloggmediet fint, det får frem fragmenter og historier fra et levd liv.

Disse bildene la jeg ut på bloggen 19. februar 2013. Også vinteren 2013 var snørik, men ikke på langt nær så snørik som årets vinter. Akkurat denne februardagen var det sol og plussgrader. Det dryppet fra takrennene. I butikkene kunne en få kjøpt påskeliljer og jeg hadde min vane tro kjøpt noen, for å pynte opp utenfor huset.

Den februardagen i 2013 kunne jeg kose meg med sesongens første tekopp utendørs. Jeg kunne nyte vårens første solstråler i solveggen. Alt var så vårlig, lyst og nært.

I midten av april samme år kan jeg lese fra bloggen at jeg hadde våronn og raket løv i hagen.

Det er ikke så lenge til våren er tilbake nå.

Legg inn en kommentar

%d