Glimt fra en vinterhelg 

Helgen startet med et besøk på ærverdige Bristol hotell i Oslo. Sammen med et par venninner var jeg først på spa, og deretter i restauranten på hotellet for å spise en bedre middag. En veldig hyggelig kveld, og en fin start på helgen!

Mediterende musikk og en kopp med urtete før spa-behandlingen. Jeg valgte en spa-pakke med klassisk massasje og ansikts- og hodebunnsmassasje. Det var absolutt avkoblende og energigivende! (nesten nirvana i det fjerne). 
Jeg hadde tenkt å ta et romerbad før massasjen, men måtte nøye meg med å stikke tåa nedi. Altfor kaldt for min smak. Da var det bedre i badstuen!
Etter spa-behandlingen spiste vi torskemiddag i restauranten på hotellet. Det smakte aldeles fortreffelig. 
Bilde fra lørdag. Jeg dro ut til treningssenteret for å trene, men passet på å få med meg et besøk på en bruktbutikk før treningen.
Favorittfrokost nå om dagen. Kjøleskapsgrøt med masse nyrørte bær. Sunt og godt!
Og favorittprogrammet nå om dagen. “Hvem tror du at du er?”. Et fantastisk program. Det er imponerende hvor flinke våre forfedre har vært til å ta vare på og dokumentere historien. Vi får håpe vår generasjon er like flinke!

Det blomstrer frodig i kjøkkenvinduet og det er nesten som om plantene forstår at det går mot vår. Men utenfor er det fortsatt full vinter.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: