Glimt fra en vinterhelg 

Helgen startet med et besøk på ærverdige Bristol hotell i Oslo. Sammen med et par venninner var jeg først på spa, og deretter i restauranten på hotellet for å spise en bedre middag. En veldig hyggelig kveld, og en fin start på helgen!

Mediterende musikk og en kopp med urtete før spa-behandlingen. Jeg valgte en spa-pakke med klassisk massasje og ansikts- og hodebunnsmassasje. Det var absolutt avkoblende og energigivende! (nesten nirvana i det fjerne). 
Jeg hadde tenkt å ta et romerbad før massasjen, men måtte nøye meg med å stikke tåa nedi. Altfor kaldt for min smak. Da var det bedre i badstuen!
Etter spa-behandlingen spiste vi torskemiddag i restauranten på hotellet. Det smakte aldeles fortreffelig. 
Bilde fra lørdag. Jeg dro ut til treningssenteret for å trene, men passet på å få med meg et besøk på en bruktbutikk før treningen.
Favorittfrokost nå om dagen. Kjøleskapsgrøt med masse nyrørte bær. Sunt og godt!
Og favorittprogrammet nå om dagen. “Hvem tror du at du er?”. Et fantastisk program. Det er imponerende hvor flinke våre forfedre har vært til å ta vare på og dokumentere historien. Vi får håpe vår generasjon er like flinke!

Det blomstrer frodig i kjøkkenvinduet og det er nesten som om plantene forstår at det går mot vår. Men utenfor er det fortsatt full vinter.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s