God helg!


Hei alle blogglesere! Bare en liten tur innom for å ønske en riktig god helg!

Selv startet jeg denne helgen med å gå på kunstutstilling. Idrettslaget her jeg bor arrangerer hvert år en kjempeflott kunstutstilling, og der er det mulig å kjøpe mye fin kunst. Kunstutstillingen er viden kjent, og de selger kunst i bøtter og spann. Les mer her. Hvis du er på utkikk etter bra kunst, og bor i Osloområdet, – ikke nøl med å ta deg en tur i helgen!

Jeg kjøpte ikke noe kunst denne gang, men det var likevel veldig fint å besøke kunstutstillingen. Veldig mye bra kunst å se, og ikke minst koselig å drikke kaffe og spiste vafler der:).

Ellers ser jeg frem til en rolig og avkoblende helg. I morgen hadde jeg egentlig planlagt å gå ut på en vårtur i skogen, men en titt på værmeldingen for i morgen har satt meg på bedre tanker. Det er spådd enorme mengder med regn her. Så da blir det nok til at jeg holder jeg meg inne i stedet, ser på filmer, og rydder og ordner i huset. Men kanskje blir det tur ut på søndag, og kanskje blir det også trening i løpet av helgen (for første gang etter et avbrekk på 14 dager).

Jeg ønsker alle en riktig fin helg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: