God lørdag!


Det er lørdag formiddag. Ute skinner sola og det ser ut til å bli en strålende dag. 

Denne helgen har jeg tenkt å bare være hjemme og slappe av, og ta meg av hus og hage. Jeg har planer om å vaske litt i huset, styrke klær, luke i hagen og klippe gresset. Se en film eller to, og kanskje skrive et par blogginnnlegg. Muligens blir det en sopptur ut i skogen, eller en treningstur?

Jeg får nok ikke gjort alt dette. Jeg får begynne med å stelle i hagen, og kanskje holder det med det.

En riktig god lørdag til alle! 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s