På tur med mobilkamera

Her for en tid tilbake laget jeg en fotoblogg, for å kunne legge ut flere bilder fra turene mine enn det jeg synes passer på denne bloggen. Fotobloggen ble opprettet særlig med tanke på mobilbilder.

Det ta bilde med mobiltelefon er artig og spennende! Det finnes etterhvert så mange muligheter knyttet til kameraet på mobiltelefonen. Det kan innstilles på ulike måter, og en kan sette forskjellige linser utenpå. (Jeg testet for eksempel ut disse linsene i påsken, og de fungerte veldig bra). 

Det finnes også tusenvis av fotoapper som en kan bruke til å redigere mobilbildene med etterpå, til mange interessante og kreative uttrykk. 

Trykk på bildene for å komme til fotobloggen, og for å se bildene fra en tur jeg gikk på Gjeving i går.

Siden jeg deler noen av bildene på fotobloggen på Google+, er bloggen på engelsk.


Legg inn en kommentar

%d