Pinsedag

Nydelig pinsedag med sol, og jordbær ute i hagen.
Syrin, hegg og rogn står i full blomst.
Det gjør også skogstorknebb, liljekonvall og sennepsblomst.
Det er en liten naturopplevelse å jogge i marka nå. Gjennom den lysegrønne skogen.
Joggeturen gikk langs skogsveier og stier.
Og gjennom granskogen.
Som vanlig måtte denne hytta foreviges:)
Etter å ha holdt meg inne i flere dager, på grunn av elendig vær og diverse gjøremål, var det på tide å komme seg ut i dag. Og føltes veldig bra, for to dager i ro er litt i overkant. Jeg dro på en passe lang joggetur innover marka. Det var godt å få trent, og det ble også en fin tur. Det var forsommer i skogen og frisk og klar luft.

Jeg har hatt en rolig pinse. Jeg har skrevet litt på et prosjekt jeg holder på med, og ellers fått unna en del som har hopet seg opp her hjemme.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: