God natt en søndagskveld 

Dette har vært en avkoblende helg for meg. Jeg har stort sett bare vært hjemme og har tatt livet med ro, og har nesten ikke vært utenfor døren i det hele tatt.  Og det har vært helt OK. Det er fint å ta det med ro av og til, – ellers i uka har jeg det jo ganske travelt. 

Helgen min har vært viet til ulike innendørs aktiviteter. Til TV-titting, hobbier, og huslige syssler. Blant annet har jeg matblogget og fotografert, og har rengjort i huset. Det første er en kilde til glede, det siste ikke fullt så gledesfylt.

Nå er det sent søndag kveld, og det begynner å nærme seg natt. I morgen er det atter en dag. Etter denne helgen føler jeg virkelig at jeg har fått ladet batteriene, og jeg ser frem til uken som kommer.

En riktig god natt og god uke ønskes alle som titter innom denne bloggen😊!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s