God natt en søndagskveld 

Dette har vært en avkoblende helg for meg. Jeg har stort sett bare vært hjemme og har tatt livet med ro, og har nesten ikke vært utenfor døren i det hele tatt.  Og det har vært helt OK. Det er fint å ta det med ro av og til, – ellers i uka har jeg det jo ganske travelt. 

Helgen min har vært viet til ulike innendørs aktiviteter. Til TV-titting, hobbier, og huslige syssler. Blant annet har jeg matblogget og fotografert, og har rengjort i huset. Det første er en kilde til glede, det siste ikke fullt så gledesfylt.

Nå er det sent søndag kveld, og det begynner å nærme seg natt. I morgen er det atter en dag. Etter denne helgen føler jeg virkelig at jeg har fått ladet batteriene, og jeg ser frem til uken som kommer.

En riktig god natt og god uke ønskes alle som titter innom denne bloggen😊!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s