Blomstring i hagen

Nå om dagen koser jeg meg veldig ute i hagen. Ja, ikke akkurat i dag da, for i dag har det høljet ned hele dagen. Men før helgen var det fint. Da kunne jeg sitte ute under epletreet, drikke kaffe og nyte den fine vårblomstringen.

Blomstringen av løkblomster og frukttrær har vært usedvanlig sen her i år. Fortsatt er det endel løkblomster som ikke har kommet opp, og det er mye senere enn vanlig. Men så er det ikke så veldig lenge siden at det lå over 30 cm nysnø i hagen heller, så at løkblomstene er sent ute i år, er ikke overraskende.

I morgen skal jeg så og plante i plantekassene. Jeg skal sette geogineknoller også, men jeg tror at jeg skal gi de en tjuvstart inne i potter først, og så plante ut når de har kommet litt opp. Det har jeg gjort før med stort hell. Jeg er jammen ikke sikker på om georginene vil blomstre i det hele tatt, hvis jeg setter knollene direkte i jorden nå. Sesongen er ikke så lang her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: