Blomstring i hagen

Nå om dagen koser jeg meg veldig ute i hagen. Ja, ikke akkurat i dag da, for i dag har det høljet ned hele dagen. Men før helgen var det fint. Da kunne jeg sitte ute under epletreet, drikke kaffe og nyte den fine vårblomstringen.

Blomstringen av løkblomster og frukttrær har vært usedvanlig sen her i år. Fortsatt er det endel løkblomster som ikke har kommet opp, og det er mye senere enn vanlig. Men så er det ikke så veldig lenge siden at det lå over 30 cm nysnø i hagen heller, så at løkblomstene er sent ute i år, er ikke overraskende.

I morgen skal jeg så og plante i plantekassene. Jeg skal sette geogineknoller også, men jeg tror at jeg skal gi de en tjuvstart inne i potter først, og så plante ut når de har kommet litt opp. Det har jeg gjort før med stort hell. Jeg er jammen ikke sikker på om georginene vil blomstre i det hele tatt, hvis jeg setter knollene direkte i jorden nå. Sesongen er ikke så lang her.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s