Søndag kveld

Denne helgen har jeg nesten ikke gjort noen ting, i hvertfall ikke hva praktiske ting angår. Jeg har stort sett holdt meg innendørs, og tatt livet med ro. Jeg har lest masse, og har sett et par gode filmer på Nettflix. Jeg har til og med sovet litt på dagen, – noe jeg veldig sjelden gjør. Dette har virkelig vært helgen for rekreasjon og hvile!

Alle folk er forskjellige. Noen henter energi ved å være sosiale og i full aktivitet, mens andre henter energi ved mer «innadvendte» aktiviteter og hvile. Jeg tilhører nok den siste kategorien.

Jeg har skrevet flere blogginnlegg om dette tidligere, tror jeg. Om avkoblingens betydning for energi og kreativitet, om å lade batteriene, og om det å ikke fylle almanakken så altfor full. 

Det å ha en totalt avslappende helg uten noe som helst av program eller aktiviteter, er ikke bortkastet tid. Ihvertfall ikke for meg. Det å sitte og stirre ut i luften og drikke kaffe, er heller ikke bortkastet tid. Det er tvert imot nyttig tid. Kroppen får slappet av og får ny energi, og en blir mer kreativ.

Nå er det søndagskveld, og jeg føler jeg meg absolutt klar for å gå løs på en ny arbeidsuke.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s