Søndag kveld

Denne helgen har jeg nesten ikke gjort noen ting, i hvertfall ikke hva praktiske ting angår. Jeg har stort sett holdt meg innendørs, og tatt livet med ro. Jeg har lest masse, og har sett et par gode filmer på Nettflix. Jeg har til og med sovet litt på dagen, – noe jeg veldig sjelden gjør. Dette har virkelig vært helgen for rekreasjon og hvile!

Alle folk er forskjellige. Noen henter energi ved å være sosiale og i full aktivitet, mens andre henter energi ved mer “innadvendte” aktiviteter og hvile. Jeg tilhører nok den siste kategorien.

Jeg har skrevet flere blogginnlegg om dette tidligere, tror jeg. Om avkoblingens betydning for energi og kreativitet, om å lade batteriene, og om det å ikke fylle almanakken så altfor full. 

Det å ha en totalt avslappende helg uten noe som helst av program eller aktiviteter, er ikke bortkastet tid. Ihvertfall ikke for meg. Det å sitte og stirre ut i luften og drikke kaffe, er heller ikke bortkastet tid. Det er tvert imot nyttig tid. Kroppen får slappet av og får ny energi, og en blir mer kreativ.

Nå er det søndagskveld, og jeg føler jeg meg absolutt klar for å gå løs på en ny arbeidsuke.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s