Morgenstund

IMG_0086Det er lørdag morgen og solen strømmer inn gjennom kjøkkenvinduet. Jeg har vært oppe en god stund allerede, – det er ingen sak å komme seg opp av senga på en så strålende dag! Nå koser jeg meg med en god kopp te, leser favorittmagasinet, og duften av nybakt frokostbrød er i ferd med å spre seg utover kjøkkenet.

Det har vært litt kaldt her noen dager, men midt på dagen har det vært varmt og godt. En slik dag ser det ut til å bli her i dag også. Jeg skal benytte lørdagen til å dra inn til byen for å handle, og ganske sikkert kommer jeg til å titte innom en koselig café også.

En riktig god lørdag ønskes deg som leser denne bloggen:):).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s