Morgenstund

IMG_0086Det er lørdag morgen og solen strømmer inn gjennom kjøkkenvinduet. Jeg har vært oppe en god stund allerede, – det er ingen sak å komme seg opp av senga på en så strålende dag! Nå koser jeg meg med en god kopp te, leser favorittmagasinet, og duften av nybakt frokostbrød er i ferd med å spre seg utover kjøkkenet.

Det har vært litt kaldt her noen dager, men midt på dagen har det vært varmt og godt. En slik dag ser det ut til å bli her i dag også. Jeg skal benytte lørdagen til å dra inn til byen for å handle, og ganske sikkert kommer jeg til å titte innom en koselig café også.

En riktig god lørdag ønskes deg som leser denne bloggen:):).

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply