To år med blogging

I går fikk jeg en Happy Anniversary melding fra WordPress, og det betyr at jeg i disse dager har blogget i to år!IMG_3596.JPG
Ikke visste jeg da jeg postet mitt første blogginnlegg for to år siden, at bloggingen skulle utvikle seg til å bli en ny og morsom hobby for meg. Men det har den blitt. Jeg koser meg med å skrive blogginnlegg, og er veldig glad i å ta bilder. Det er nesten så bloggingen har blitt en naturlig del av hverdagslivet. Og det som er hyggelig er at bloggen, sakte men sikkert, har fått flere lesere.

Jeg skal ikke legge skjul på at det kan være krevende å poste et blogginnlegg hver dag, slik jeg gjør. Det kan være dager da det er tungt å skrive, og jeg ikke har så mye å formidle. Og det kan være dager da jeg ikke helt får med meg ordene. Som jeg har nevnt her på bloggen før, så har jeg en øyeskade, og den kan av og til påvirke både den språklige konsentrasjonen og samsynet.

På slike dager forsøker jeg likevel å skrive litt, selv om ordene sitter langt inne. For jeg vet at om jeg bare begynner så går det bedre etter hvert, og da kommer både flyten i språket og ideene tilbake.

Denne bloggen har utviklet seg til å bli en skikkelig litt av hvert blogg. Det finnes ikke noe overordnet mål, eller bærende idé; bloggen blir til helt og holdent etter innfallsmetoden. Og resultatet blir en blogg som nok har en noe ulikartet temaprofil, selv om temaene stort sett er hage, mat og friluftsliv. Innmellom så tenker jeg at jeg burde ha skrevet lengre og mer grundige innlegg om det som opptar meg, eller om samfunnsmessige spørsmål. Men det får jeg sjelden tid til, for jeg har jo ikke dette som min hovedbeskjeftigelse. Jeg skriver ofte blogginnleggene sent på kvelden, og da blir innleggene som de blir. Noen korte og noen lange. Noen dype og noen litt enklere. Men så er det kanskje nettopp det som gir bloggen særpreget.

Men mest av alt blogger jeg fordi jeg synes det er gøy, og fordi det gir energi og glede. Den dagen jeg ikke føler noen glede ved bloggingen mer, da slutter jeg eller tar en pause. Men jeg er ikke der riktig enda. For jeg koser meg fortsatt med bloggingen, og vil nok poste blogginnlegg fremover også.

4 kommentarer

  1. Hei, Bodil.
    Jeg har også store syns utfordringer. I tillegg har jeg lese og skrive utfordringer. Som om ikke det skulle være nok har jeg også store store motoriske utfordringer. Så når jeg skriver mine egne innlegg(ikke på svarfelt som dette), Må jeg ha assistanse til å klippe innleggene

  2. Forrtsettelse: som du ser blir ofte svare delt på grunn av at motorikken og synet ikke gjør som jeg sier. Jeg skriver først innleggene i world, hvor jeg har et rette program. deretter bruker jeg assistanse til å lime tekst, bilde og lenker inn i blogg. Det kommer ingen rosablogg fra meg, men forhåpentligvis informative og gode innlegg både på nettside og i blogg. Fortsett med blogging, Bodil. Innleggene dine er gode og inspirerende! 🙂
    Hilsen kusina di, Maiken.

    1. Tusen takk, Maiken! Hyggelig at du sier dette. Din blogg er også du veldig fin. Fint bloggdesign og gode innlegg. Veldig bra at du får til dette.

    2. Tusen takk, Maiken! Hyggelig at du sier dette. Din blogg er også veldig flott. Fint bloggdesign og gode innlegg. Det er veldig bra at du får til dette, og at du har assistanse.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: