Cathinka på vei til Myanmar

Bilde tatt på Bankok airport på søndag. Cathinka til høyre.

Det er ikke fritt for at jeg savner yngstedatter Cathinka (21) ganske mye. Cathinka bor for tiden i Australia der hun jobber som frivillig for organisasjonen YWAM (Youth with a mission) – Ungdom i oppdrag på norsk. 

Cathinka trives veldig godt med det hun gjør. Hun brenner for å spre Guds ord og hun har et stort hjerte for verdens fattige, og for de som trenger hjelp. Særlig er hun opptatt av å hjelpe fattige og foreldreløse barn. 

På søndag la hun ut på nok et misjonsoppdrag. Denne gangen skal hun til Myanmar og Kambotsja,  og der skal hun sammen med et team på 10 jenter, være tilknyttet YWAMs avdelinger i de to landene. Cathinka er leder for teamet. Jentene skal blant annet jobbe med misjonsarbeid i menigheten, besøke barnehager og skoler, gi støtte til barn og gi opplæring i engelsk. 

Jeg er veldig, veldig stolt av Cathinka. Tenk å være så ung og reise ut i verden for å jobbe som frivillig for det hun tror på! Jeg synes det er så bra at hun er idealistisk, og at hun er så handlingsorientert. 

På søndag startet altså hun og de andre jentene på den lange reisen fra Brisbane til Myanmar. De måtte vente i 12 timer på flyplassen i Bankok, og i natt bodde de på hotell i Yangon.  Først i løpet av dagen i dag har de kommet frem til bestemmelsesstedet. 

Det er klart at jeg savner Cathinka veldig når hun er så langt borte. Heller ikke i år kommer hun hjem til jul, og det synes jeg er litt trist. Men nå handler ikke dette om meg. Det viktigste er at Cathinka trives og gjør det hun føler er riktig .


Ønsker du å støtte Ungdom i oppdrag og jentenes arbeid, kan du gjøre dette her. Merk donasjonen Team Myanmar/Kambotsja. 

Kilde bilder /source images: http://www.ywam.org.sg/myanmar/

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: