God helg!

Anine.

I dag gikk jeg ut og spiste etter jobb sammen med Anine, eldste datter, og det var veldig hyggelig, – for nå er det en stund siden jeg så henne sist. Vi gikk på restauranten Xích Lô, en vietnamesisk restaurant som ligger på Egertorget. Et fint sted med god atmosfære. Maten var helt upåklagelig, og servicen var god, – og vi koste oss som sagt veldig, og satt og pratet lenge.

Etter at vi hadde spist, fikk jeg lyst til å ta meg en liten runde rundt i Oslo sentrum for å fotograferte det fantastiske blomsterfloret som er der akkurat nå. Det er virkelig flott der, med løkblomster og syriner i full blomst! Bildene fra min lille fotorunde ser du nedenfor.

Denne helgen skal jeg stort sett bare være hjemme og ta livet med ro, men det blir nok noe jobbing både i huset og i hagen denne helgen.

Håper dere har en fin fredagskveld! En riktig god helg til alle!

Vietnamesiske vårruller som kan anbefales.
Syriner i full blomst ved Stortinget
Ikke bare meg som fotograferer blomster.
Vakre tulipaner ved Nationaltheatret.
Det kongelige slott.
Syriner ved slottet.
Utsyn over Karl Johansgate.
Utsikt fra Slottparken til Victoria terrasse /Utenriksdepartementet.
Vakkert ved Nationaltheatret.

2 kommentarer

  1. God helg Bodil, flotte barn du har. Litt trist når de blir store og flytter hjemmefra. Sånn er det å være mor. Skulle vært artig å vært i Oslo en tur nå ser jeg,mye fin blomstring. Våren er fin.

    1. Tusen takk, Perly! Ja, barna er flotte, og jeg er veldig stolt av dem:). Du bør absolutt ta deg en tur til Oslo sentrum, det er virkelig flott der nå:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: