Endelig helg

20140307-181807.jpg

Endelig er det helg, og her hos meg starter helga med et øsende pøsende regnvær. Det har regnet i flere dager, og ute er det vått og mørkt. Og når vi heller ikke har sett sola på mange uker, blir slike regnfulle vinterdager ekstra tunge. Men til tross for det – helga kommer til å by på mange gleder. For det første rykker våren nærmere for hver dag som går, og hvis værmeldingen stemmer, så blir det vårsol her en av de første dagene. Og i dag så jeg den første lille blomsterknoppen ute i bedet. En like stor glede hvert år! Ellers blir det både litt selskapelighet, litt studie-jobbing og litt rekreasjon i løpet helga. Det siste forhåpentligvis i form av en tur ut i skogen. Så dette blir en helg med variert aktivitet for adspredelse og hvile.

En riktig god helg ønsker jeg alle blogglesere:)!

Hilsen Bodil😊

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: