Den første vårdagen

20140308-122502.jpg
Så kom endelig den første vårdagen! I dag er det et aldeles strålende vær her. Sola skinner fra skyfri himmel, og det åpenbart at våren er i ferd med å få overtaket på vinteren. Jeg sitter i hagestolen utenfor huset og koser meg med årets første kaffekopp utendørs. Det er varmt og godt, og jeg nyter vårens første solstråler. Det er så lyst og lett ute, og himmelen er klar og blå over tretoppene. Overalt sildrer og renner det, – nå smelter de siste restene av snø i rekordfart. Her ute i skogen er det så lett å høre fuglene som akkurat nå synger av full hals. Det er nesten som om de synger ekstra mye i dag, kanskje til ære for sola som vi ikke har sett på lenge? På veien utenfor huset ser jeg noen unger som prøver å lære seg å sykle uten støttehjul. Og en liten jente som er ute og triller dukkevognen sin i vårsola. Nå er endelig våren her.

20140308-122529.jpg

20140308-122607.jpg

Legg inn en kommentar

%d