Et liv i bevegelse 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å være mest mulig i bevegelse i ferien i år.

Det å være i bevegelse og bruke kroppen synes jeg er kjempeviktig, og viktigere har det blitt med åra. Jeg trener ganske mye i hverdagen, men nå i ferien vil jeg prøve å være enda litt mer aktiv enn det jeg er til vanlig.

Jeg har ikke tenkt å dra til treningssenteret for å trene innendørs. Siden det er sommer har jeg lyst til å være mest mulig ute. Trening og bevegelse skal være gøy og lystbetont, og her er noe jeg har lyst til å gjøre for å holde kroppen i form i sommer: (puh!)

– Jogge
– Dra på sykkeltur i marka
– Gå på fjellturer
– Gå på fjelltopper
– Svømme i ferskvann og i sjøen
– Gå på stolpejakt
– Plukke bær og gå på soppturer
– Ta yogapass ute i hagen om morgenen (ved hjelp av programmer på IPad)
– Trene styrke hjemme ( også ved hjelp av programmer fra IPad)
– Sykle til butikken for å handle mat
– Trene hjemme med Kettlebell

Et liv i bevegelse er så viktig! Kroppen er fantastisk, og den responderer umiddelbart når en begynner å bevege seg. Det er aldri for sent å begynne å trene. Etter at jeg meldte meg på et helsekurs, begynte å trene og la om livsstilen her for en tid tilbake, har jeg fått et mye bedre liv. Jeg har fått mer energi og føler meg generelt bedre.

Mobiltelefon og drikke må med på joggeturen!
Trening utendørs er også naturopplevelser
Bevegelse og læring er en interessant kombinasjon. Bilde fra skolen i nærmiljøet.
Så kult å lære gangetabellen på denne måten!

4 kommentarer

  1. Hei Bodil,
    Kjekt å bevega seg ute i naturen!
    Om du kjem innom Bergen i sommar, og vergudane vil, inviterer eg på fottur i spetakulært Sotra-landskap.

    1. Tusen takk, Liv! Det var da veldig hyggelig! Jeg vil gjerne gå fottur i det flotte Sotra-landskapet, men det blir dessverre ikke tid i sommer, tror jeg. Men gjerne senere! Når jeg kommer tar jeg kontakt med deg😊

  2. Så kjekt å høre at du har fått det bedre med mer bevegelse. Jeg har de samme erfaringene. Spesielt med aktivitet og bevegelse ute i naturen. Det føles så godt både mentalt og fysisk 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: