Bloggen på Instagram

IMG_2902
Jeg har laget en egen Instagramprofil for denne bloggen, og linken til den finner du her, eller i sidemenyen.

Bodils_lille_blogg

Bildedelingstjenesten Instagram synes jeg er en kjempekoselig tjeneste. Det er enkelt å legge ut bilder fra små og store hendelser i hverdagslivet. Det er ofte de gode og nære ting som formidles, og det er artig å følge oppdateringene fra andre Instagramvenner og fra familie. Og til forskjell fra mange andre sosiale medier, så er det særlig bildet som står i fokus. På profilen som jeg har opprettet, legger jeg først og fremst ut bilder når jeg publiserer matoppskrifter. Ellers blir det noe bilder fra hverdagsliv og turliv. Jeg har ikke lagt ut så veldig mange bilder ennå, men flere kommer etterhvert.

Hvis du har lyst til å følge meg på Instagram, så blir jeg superglad – og jeg følger deg så klart tilbake:)!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: