Glimt fra helgen

IMG_5953-0Endelig kom solen tilbake igjen denne helgen, og det første jeg gjorde i det fine været fredag ettermiddag var å gå ut i hagen og tenne opp bålfatet. Nå er det jo lov til å tenne bål igjen, og etter det kraftige regnværet dagen før trengte jeg ikke å være redd for at det skulle slå gnister.

Det å sitte ute slik foran bålet, når dagen blir til kveld, er uvurderlig. Når jeg sitter slik, tenker jeg på mine mange år i speiderbevegelsen og på hvor koselig det var når vi satt rundt bålet på speiderturer, med gitaren, og sang viser og sanger.
IMG_5955-0En slik bålfat er fint å ha, og det å kunne tenne det av og til forlenger sesongen i hagen.

Processed with VSCOcam with s2 presetUkens fredagsbukett. Fortsatt kan jeg glede meg over en rik blomstring i hagen.

IMG_5954Denne vedkurven kjøpte jeg på loppemarked for noen år siden.

IMG_5951-0Høstetid. I uken som kommer skal jeg ta opp poteter, og ta inn urter til tørking. Lykken er en liten hageflekk der en kan dyrke!

IMG_5967Lørdag var jeg på konferanse i regi av Rotary. Tema for konferansen var “Hvor går Europa? Bildet er fra en stand på konferansen.

IMG_5990Søndag kom mine to eldste barn på besøk, og de laget sushi til middag.

IMG_5989Sushien ble kjempeflott og smakte godt:)!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: