Morgenstund har gull i mund

En rolig start på dagen betyr mye for meg. Jeg liker å stå tidlig opp om morgenen, dusje og så ta meg god tid til frokosten. Vanligvis så sitter jeg både lenge og vel når jeg spiser frokost, og leser gjennom en del nettaviser og blogger, før jeg begir meg på vei til jobb.

I hverdagene er frokostene stort sett enkle. Helst så går det i havregrøt, eller et rundstykke med pålegg. Og da med kaffe eller te til.

I helgene derimot, så gjør jeg litt ekstra ut av frokosten. Da tar jeg meg tid til å lage noe godt, og veldig ofte blir det noe i denne duren:

IMG_3901.JPG
(Følg linken for å se oppskriften)

En frokost med Smoothie

En søndagsfrokost med grove pannekaker

Pannekakefrokost

Hjemmelaget frokostblanding

English breakfast – lettere variant

Fine scones

Ofte så spiser jeg frokost på senga også. Det er kjempekoselig, og en strålende måte å starte dagen på. Også barna mine er glade i å spise frokost på senga. Da de vokste opp, var det ingenting som kunne få dem i bedre humør tidlig en søndagsmorgen, enn et litt velfylt frokostbrett servert på senga:IMG_4020.JPGFin frokost

Legg inn en kommentar

%d