Heldige meg

Tenk at det skal være så koselig å fylle år! I dag har jeg hatt bursdag, og det har virkelig vært en strålende dag. Jeg har fått massevis av klemmer, telefoner, og hyggelige hilsener på Facebook, sms, Instagram og e-post. Jeg har også fått frokost levert på døren, presanger og ferdiglaget middag da jeg kom hjem fra jobb. Ingen sak å fylle år når dagen er slik!

Og alderen? For å si det sånn: neste år er jeg midtveis på 50-tallet. Men det plager meg absolutt ikke. Jeg føler meg stort sett som jeg alltid har gjort. Alderen tynger ikke, og livet er stort sett som det pleier å være. Heldigvis er jeg velsignet med en ganske god helse. Og som for alle andre, så har livet mange muligheter. De mulighetene har jeg tenkt å gripe. Jeg tenker at årene fremover skal bli spennende og bra, og at jeg har mye å se frem til!

Her er noen bilder fra dagen i dag:
Dagen startet med at jeg fikk frokost levert på døren fra #matlevering. no. Jeg la til litt frukt og grønt selv, og det ble en kjempelekker frokost. Frokosten var en gave fra min kjære venninne Aslaug og hennes mann.
På jobb fikk jeg denne koselige gaven av en kollega. Hjemmelaget chilimarmelade!
Denne fantastiske buketten fikk jeg i gave av min mor.
Og disse flotte figurene, innkjøpt i Uganda, fikk jeg i gave av Cathinka og Daniel.
En ny vannkoker fikk jeg også. Det ønsket jeg meg, siden det hadde begynt å renne vann ut av den gamle.
For en gangs skyld et bilde av meg på bloggen. Bursdagsselfie tatt ute i hagen i dag.
Jeg fikk bursdagssangen avsunget både på tysk og engelsk.
Til middag var det kjøttkaker som jeg også hadde ønsket meg.
Et glass vin i anledning dagen.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: