Nydelig vårdag i byen

Processed with VSCOcam with 7 preset
Dette bildet tok jeg på vei hjem fra jobb i dag.

Det har vært en aldeles nydelig dag her. Strålende sol, trær i knopp, og snart kirsebærblomstring. I bedene blomster løkblomster. Langs gatene er det mange steder satt ut krukker med sommerblomster, og det grønnes i parker og på plener. På min lille tur gjennom byen så jeg mange folk som satt ute og koste seg i det fine været.

Jeg synes denne tiden på året er den aller beste. Både i byen og hjemme. Det er så mye som skjer ute i naturen nå. Det vokser og gror, og fuglene kvitrer mer ivrig enn noensinne.

Men det beste av alt er lyset. Solen og lyset gir kraft, og alt virker så mye sterkere nå enn ellers. Jeg påvirkes av våren. Jeg blir gladere, får mer arbeidskraft og energi. Jeg får også lyst til å være mer ute, i skogen og i hagen. Og gå ut i byen for å handle fine klær, gå på cafeer og utstillinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: