God morgen fra fjellheimen 

Hei og god morgen fra fjellheimen! Jeg har beveget meg opp på fjellet i Nord-Gudbrandsdalen, og skal tilbringe en helg her. Jeg ser frem til en rolig og avkoblende helg, med koselig hytteliv og lange turer, i dette fjellområdet som jeg kjenner så godt.

Men først skal jeg ha en helt vanlig arbeidsdag her på hytta. Det er ingen sak å jobbe herfra, så lenge det internetttilgang her og alle andre fasiliteter til stede, som trengs for å være i kontakt med jobben.

Ute er det gråkaldt og regntungt. I skrivende stund ser solen ut til å være langt unna, men i følge værmeldingen skal den dukke opp igjen i ettermiddag, akkurat når jeg er ferdig med arbeidsdagen. Perfekt!

En riktig god fredag ønskes alle blogglesere!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s