God morgen fra fjellheimen 

Hei og god morgen fra fjellheimen! Jeg har beveget meg opp på fjellet i Nord-Gudbrandsdalen, og skal tilbringe en helg her. Jeg ser frem til en rolig og avkoblende helg, med koselig hytteliv og lange turer, i dette fjellområdet som jeg kjenner så godt.

Men først skal jeg ha en helt vanlig arbeidsdag her på hytta. Det er ingen sak å jobbe herfra, så lenge det internetttilgang her og alle andre fasiliteter til stede, som trengs for å være i kontakt med jobben.

Ute er det gråkaldt og regntungt. I skrivende stund ser solen ut til å være langt unna, men i følge værmeldingen skal den dukke opp igjen i ettermiddag, akkurat når jeg er ferdig med arbeidsdagen. Perfekt!

En riktig god fredag ønskes alle blogglesere!

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s