Vinterferie og hytteliv

20140217-214206.jpg

Endelig er det vinterferie, og jeg har beveget meg opp i fjellheimen i Gudbrandsdalen. I dag har det vært nydelige forhold i fjellet. Stålende sol, nysnø og bare noen få minusgrader. Absolutt kjempefine forhold. Og det føles bra med en ukes avbrekk nå midt på vinteren. I vinterferien er ofte vinteren på sitt beste, synes jeg. Dagene er blitt lysere, og vanligvis er det ganske stabilt hva gjelder snøforhold i vinterferien. (Ihverfall her jeg ferierer:)) Vinterferien er ferien for skiturer, for skilek, og for andre aktiviteter ute i snøen. Hvis været er bra, er det fint å ta en rast ute i løypa for å spise nisten, eller kanskje for å tenne opp et bål. Og hvis solen skinner, er det fint å sitte ute i solveggen.

Jeg tilbringer vinterferien på en hytte på fjellet. Hyttelivet er avkoblende, og ganske annerledes enn tilværelsen hjemme. Her mangler det strøm og innlagt vann og ved må bæres inn.
Og hvis tv’en skal på, må aggregatet settes igang. Selv om det kunne ha vært fristende å sette det i gang nå i disse OL- tider, så blir det nok til at det er sportssendingene på radioen vinner. Vinterferien er ferien for god mat, koselige kvelder foran peisen, lesing av bøker, spilling av spill. Vinterferien er en bra ferie for avkobling og rekreasjon.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s