En magisk vinterverden

I går besøkte jeg Hunderfossen vinterpark, vintertilbudet til Hunderfossen familiepark ved Lillehammer. Parken er bygget opp rundt norske folkeeventyr, og også vintertilbudet deres er lagt opp rundt dette.

Jeg liker jo så godt eventyrinspirerte vinterstemninger, og synes det var utrolig flott og stemningsfullt å besøke parken i går. Nesten helt magisk!

Det var snøglober der, og opplyste trær og snøfigurer. Det var troll som gikk rundt og snakket med barna. Det var fargerike raftingakebakker og kule snøsklier. Det var igloer, og bål med sittegrupper, der en kunne sette seg ned og varme seg hvis en ble kald. Og det var massevis av jublende barn og voksne.

Noe som sikkert var spennende, og litt skummelt, for de aller minste, var snølabyrinten. Der kunne de møte snøheksa og snøtrollet, og lete etter gullmynter.

Snøkatedralen og snøhotellet synes jeg var særlig flott. Snøkatedralen er en sakral bygning laget av is og snø, spennende opplyst og rikt utsmykket med iskunst og isskulpturer.

Snøhotellet er også laget av is og snø, og en kan booke plass der som på et vanlig hotell. Også det er dekorert med stemningsfull snø- og iskunst. Overnattingen i hotellet er ganske uvanlig. Temperaturen ligger på rundt -5 grader og man sover i ekstrem-soveposer fra Bergans som tåler ned til -30 grader celcius. Dobbelsengene er laget av snø, dekket med myke saueskinn.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “En magisk vinterverden

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s