Glimt fra helgen 

Jeg fikk ikke malt noe denne helgen, slik jeg hadde planlagt. Til det har det regnet for mye. Men vi får håpe på bedre vær neste helg, så jeg får tatt det da:) Siden det har vært så dårlig vær, så har jeg stort sett holdt meg inne denne helgen.
Med det er helt OK med litt regn av og til også! Vi har hatt en veldig tørr sommer her så langt, og hagen trengte virkelig vann.

Dessuten er det ganske fint i hagen på regnværsdager. Bjørkebladspireaen har nå avblomstret, men den er vakker likevel. Les mer om Bjørkebladspireaen gjennom sesongen her.
Da det regnet som verst denne helgen, benyttet jeg anledningen til å gjødsle trær, busker og bed med hønsegjødsel. Håper det bidrar til en frodig høst i hagen!
Nå er det ikke så lenge til ripsen og solbæren i hagen er moden, og det ser ut til å bli en bra avling i år.
Bilde fra frokosten på søndag.
Med en supersunn blåbærsmoothie! Den lager du slik: Ha 200 g frosne blåbær i en blender (eller i en bolle). Slå over 2 – 3 dl appelsinjuice, og et stort beger med yoghurt naturell (5 dl). Kjør blenderen til smoothien er glatt, eller bruk en stavmikser. Ha i søtning hvis du ønsker (jeg brukte 2 ss sukrin). Holder til 2 – 3 personer.
Søndag ettermiddag hadde jeg fått nok av innendørslivet, og dro ut på joggetur.
Bildene er fra Movatn i Nordmarka.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: