Nyttige duppeditter

Jeg fant ut at det er lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg om fotografering, og her kommer det et.

Tenk at slike små og enkle duppeditter som du ser på bildene nedenfor, kan bidra til økt fotoglede og bidra til at kvaliteten på bilder og videoer du tar med mobilen blir veldig mye bedre.Dette lille fotostativet for mobiltelefoner kjøpte jeg for 79 kroner på Teknikkmagasinet her om dagen, og det er virkelig en lur oppfinnelse (og et godt kjøp). Du bare setter mobiltelefonen inn på rammen øverst på stativet, og plasserer stativet der du ønsker. På et bord, på hyllen, på peisen, eller hvor som helst. Så er det bare å knipse bildet. Bildet blir naturligvis mye skarpere når mobilen står på et stativ, enn når den er håndholdt.

Hvis du har lyst til å lage en video med deg selv i hovedrollen, er dette stativet et must. Du bare plasserer stativet på et egnet sted foran deg, i passende høyde, så er det bare å trykke på videoknappen på mobilen og prate i vei. Etterpå redigerer du opptaket til en sammenhengene videosnutt (jeg bruker IMovie). Både høyden på stativet og retningen kan stilles. Selve rammen på fotostativet kan også skrus av , og skrus inn på et vanlig fotostativ slik som her:
Her ser du den lille videoen tok jeg med mobiltelefonen (jeg ble fornøyd med kvaliteten:)) :

Selfiestangen er også et helt nytt bekjentskap for meg:Hittil har jeg nesten ikke tatt en eneste selfie, med det skal jeg prøve på nå. Selfiestangen har Bluetooth-tilkobling, og en knipser bildet ved å trykke på knappen nederst på staga.

Legg inn en kommentar

%d