Hverdagsbilder og et fototips

20141014-215329.jpgEgentlig hadde jeg tenkt å dele noen gode fototips med dere i dag, men så gikk mobiltelefonen min plutselig helt i stå, og det er der jeg lagrer alle blogginnleggene som jeg forbereder. Ennå har jeg ikke klart å få liv i den, så da får fototipsene vente til en annen dag. I stedet byr jeg på noen hverdagsbilder som jeg har tatt i løpet av de siste par ukene. Her ser du bilder fra en tur jeg gikk i Nordmarka sist helg. Det er bilder fra mat som jeg har laget, og bilde fra et besøk på en café. Et annet bilde knipset jeg da jeg gikk forbi en butikk med inspirerende blomsterdekorasjoner utenfor. Ikke minst viser et av bildene tips til fotoutfordringer som jeg kanskje har tenkt å prøve meg på når november kommer. Og jammen – der kom det et fototips likevel i dag:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: