Flere bilder fra Füssen

Neuschwanstein – trykk på bildet for å komme til blogginnlegget

På vårt besøk i Füssen dro vi til Schwangau like i nærheten, for å gå tur opp til slottet Neuschwanstein. Jeg har lagt ut bilder fra turen opp til slottet på fotobloggen. Trykk på bildet over for å komme til blogginnlegget.

Neuschwanstein ble bygget av kong Ludwig II av Bayern, og det kunne tas i bruk i 1884. Neuschwanstein er det mest berømte av slottene Ludwig II lot bygge og er en viktig turistattraksjon. Slottet skal være forbilde bl.a. for slottene i Walt Disneys eventyrunivers.

Den lille byen Schwangau viste seg å være et usedvanlig vakkert sted:

Alpsee
Motiv fra Schwangau
Neuschwanstein i det fjerne
Vannfontene for vandrere
Så utrolig fint navn på en restaurant

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply