Flere bilder fra Füssen

Neuschwanstein – trykk på bildet for å komme til blogginnlegget

På vårt besøk i Füssen dro vi til Schwangau like i nærheten, for å gå tur opp til slottet Neuschwanstein. Jeg har lagt ut bilder fra turen opp til slottet på fotobloggen. Trykk på bildet over for å komme til blogginnlegget.

Neuschwanstein ble bygget av kong Ludwig II av Bayern, og det kunne tas i bruk i 1884. Neuschwanstein er det mest berømte av slottene Ludwig II lot bygge og er en viktig turistattraksjon. Slottet skal være forbilde bl.a. for slottene i Walt Disneys eventyrunivers.

Den lille byen Schwangau viste seg å være et usedvanlig vakkert sted:

Alpsee
Motiv fra Schwangau
Neuschwanstein i det fjerne
Vannfontene for vandrere
Så utrolig fint navn på en restaurant

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: