Endelig sommerferie


I dag begynner endelig sommerferien for meg. Nå venter noen ferieuker med avkobling, opplevelser og hvile. Akkurat nå befinner jeg meg på hytta på Gjeving, men jeg blir ikke så lenge her i denne omgang. I morgen drar jeg videre til min gamle hjemby på Lillehammer for å være der noen dager, før turen igjen går tilbake hit til hytta.

Og sommerferien, den kunne vel nesten ikke ha startet bedre. Jeg følte et snev av sommerlykke da jeg gikk for å ta morgenbad i et tjern like i nærheten av hytta i dag. Det var et strålende sommervær, humlene surret, og langs veikantene var markjordbærene modne.

Så deilig sommeren er her til lands. Jeg slutter aldri å glede meg over lange lyse sommerdager, markblomster og bading i friskt klart vann. Jeg håper det blir mange flere bad denne sommeren, – for jo flere bad, jo bedre sommer!

Jeg kommer til å blogge jevnlig gjennom hele ferien. Titt innom av og til da vel!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: