Noen gode italienske matretter

IMG_3389.JPGDisse bildene er fra Italia, der jeg var på ferie i sommer. Noe av det jeg virkelig satte pris på ved besøket, var den gode maten og vinen. Og de koselige italienske restaurantene. Jeg er veldig glad i italiensk mat, og da jeg var der forsøkte jeg å velge retter som var typiske for distriktet, og som jeg aldri hadde prøvd før. Italiensk mat er jo så mye mer enn pasta og pizza. Blant annet spiste jeg spennende fiskeretter, risotto, og ulike retter der stensopp var viktig ingrediens. Jeg spiste gode italienske desserter, både iskrem og sorbet, med expresso-kaffe, eller Capuccino til.

Det er ikke så vanskelig å lage god italiensk mat selv hjemme. Nedenfor bildet finner du noen de mest viste oppskriftene på italiensk mat her på bloggen.
IMG_3388.JPG

IMG_3349.JPG
Spinatpai

IMG_3348.JPG
Spaghetti carbonara

IMG_3350.JPG
Bruschetta
IMG_3351.JPG
Italiensk mat på menyen

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: