Ekorn – nok en gang

Dere som leser denne bloggen er sikkert kjempelei av alle ekornbildene som jeg legger ut. Men det får bare være:)  Jeg har blitt helt hekta på ekorn i løpet av vinteren. Ekorn – mitt nye favorittdyr! Hver dag får jeg besøk ute i hagen av opptil fem ekorn, og de er bare SÅ søte. For å være ærlig så har de nok blitt litt bortskjemt her i vinter, – det har ikke manglet på godsaker, for å si det sånn.

Ikke så rart at jeg smelter helt av disse søte små, vel?


Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 kommentarer om “Ekorn – nok en gang

  1. Nydelige ekorn! De frisker opp tilværelsen. Min farmor matet fuglene om vinteren, og da kom de hver morgen og fikk litt å bite i. Men ekorn er jo ekstra flotte! Veldig kjekt at du passer på dem og gir dem litt mat. Utrolig gøy å se, og flotte bilder!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s