Ekorn – nok en gang

Dere som leser denne bloggen er sikkert kjempelei av alle ekornbildene som jeg legger ut. Men det får bare være:)  Jeg har blitt helt hekta på ekorn i løpet av vinteren. Ekorn – mitt nye favorittdyr! Hver dag får jeg besøk ute i hagen av opptil fem ekorn, og de er bare SÅ søte. For å være ærlig så har de nok blitt litt bortskjemt her i vinter, – det har ikke manglet på godsaker, for å si det sånn.

Ikke så rart at jeg smelter helt av disse søte små, vel?


2 kommentarer

  1. Nydelige ekorn! De frisker opp tilværelsen. Min farmor matet fuglene om vinteren, og da kom de hver morgen og fikk litt å bite i. Men ekorn er jo ekstra flotte! Veldig kjekt at du passer på dem og gir dem litt mat. Utrolig gøy å se, og flotte bilder!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: