Februarsøndag

Etter et kraftig snøvær i går ettermiddag, våknet jeg opp til en fantastisk vintersøndag i dag. Reneste påskestemningen ute. Hele marka badet i sol og nysnø.

Egentlig burde jeg ha begitt meg ut på skitur på en sådan dag, men i stedet prioriterte jeg å følge med på gleder og sorger på VM- arenaen på TV. Tidlig ettermiddag var jeg invitert bort på kaffe og fastelavnsboller, og da ble spasertur da i stedet. Langs veiene smeltet snøen i rekordfart.

I dag,  på fastelavnssøndag, er det 49 dager til første påskedag. Så fint at det går mot vår og påske! Tradisjonen tro har jeg også i år støttet Norske Kvinners sanitetsforening ved å kjøpe et fastelavnsris. 

Disse herlige fastelavnsbollene fikk jeg servert på kaffebesøket jeg var på i dag. Ingen fastelavnssøndag uten boller med krem!

Nydelig te som er en favoritt nå om dagen –  Earl grey med rød blomst. Denne teen består av svart te. I tillegg til bergamott(eterisk olje fra bergamottappelsin)  er teen tilsatt kronblader fra peon og har smak av pasjonsfrukt.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s