Februarsøndag

Etter et kraftig snøvær i går ettermiddag, våknet jeg opp til en fantastisk vintersøndag i dag. Reneste påskestemningen ute. Hele marka badet i sol og nysnø.

Egentlig burde jeg ha begitt meg ut på skitur på en sådan dag, men i stedet prioriterte jeg å følge med på gleder og sorger på VM- arenaen på TV. Tidlig ettermiddag var jeg invitert bort på kaffe og fastelavnsboller, og da ble spasertur da i stedet. Langs veiene smeltet snøen i rekordfart.

I dag,  på fastelavnssøndag, er det 49 dager til første påskedag. Så fint at det går mot vår og påske! Tradisjonen tro har jeg også i år støttet Norske Kvinners sanitetsforening ved å kjøpe et fastelavnsris. 

Disse herlige fastelavnsbollene fikk jeg servert på kaffebesøket jeg var på i dag. Ingen fastelavnssøndag uten boller med krem!

Nydelig te som er en favoritt nå om dagen –  Earl grey med rød blomst. Denne teen består av svart te. I tillegg til bergamott(eterisk olje fra bergamottappelsin)  er teen tilsatt kronblader fra peon og har smak av pasjonsfrukt.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: