Februarsøndag

Etter et kraftig snøvær i går ettermiddag, våknet jeg opp til en fantastisk vintersøndag i dag. Reneste påskestemningen ute. Hele marka badet i sol og nysnø.

Egentlig burde jeg ha begitt meg ut på skitur på en sådan dag, men i stedet prioriterte jeg å følge med på gleder og sorger på VM- arenaen på TV. Tidlig ettermiddag var jeg invitert bort på kaffe og fastelavnsboller, og da ble spasertur da i stedet. Langs veiene smeltet snøen i rekordfart.

I dag,  på fastelavnssøndag, er det 49 dager til første påskedag. Så fint at det går mot vår og påske! Tradisjonen tro har jeg også i år støttet Norske Kvinners sanitetsforening ved å kjøpe et fastelavnsris. 

Disse herlige fastelavnsbollene fikk jeg servert på kaffebesøket jeg var på i dag. Ingen fastelavnssøndag uten boller med krem!

Nydelig te som er en favoritt nå om dagen –  Earl grey med rød blomst. Denne teen består av svart te. I tillegg til bergamott(eterisk olje fra bergamottappelsin)  er teen tilsatt kronblader fra peon og har smak av pasjonsfrukt.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s