Vinterlig besøk i hagen

Jeg har fått noen nye venner ute i hagen! 

Ekornene oppdaget veldig fort fuglematen som jeg satte ut like før jul, og siden da har de vært på daglig besøk. Jeg tror ekornene må ha fått en ny favoritt-restaurant her! Uten at jeg tenkte på det da jeg satte ut fuglematen, så har nok denne hylla som jeg legger maten på, og juletreet ved siden av, noe ved seg som ekornene liker. De kan klatre. De kan gjemme seg. De kan lett stikke av hvis de blir skremt. De kan forsyne seg flere steder.

Der har vært kjempekoselig hele jula å se ekornene sprette rundt rett utenfor stuevinduet. Hylla står like ved terrassedøren, og bildene er tatt gjennom vinduet.

Vi har moret oss storligen gjennom hele jula, over ekorn som spiser, krangler, jager fugler, spretter opp og ned. Og piler frem og tilbake mellom skogen og fôringsplassen.

Her er der ene ekornet helt i heaven etter å ha oppdaget posen med solsikkefrø som jeg glemte da jeg la ut frø. Posen kom veldig fort inn igjen!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s