Vinterlig besøk i hagen

Jeg har fått noen nye venner ute i hagen! 

Ekornene oppdaget veldig fort fuglematen som jeg satte ut like før jul, og siden da har de vært på daglig besøk. Jeg tror ekornene må ha fått en ny favoritt-restaurant her! Uten at jeg tenkte på det da jeg satte ut fuglematen, så har nok denne hylla som jeg legger maten på, og juletreet ved siden av, noe ved seg som ekornene liker. De kan klatre. De kan gjemme seg. De kan lett stikke av hvis de blir skremt. De kan forsyne seg flere steder.

Der har vært kjempekoselig hele jula å se ekornene sprette rundt rett utenfor stuevinduet. Hylla står like ved terrassedøren, og bildene er tatt gjennom vinduet.

Vi har moret oss storligen gjennom hele jula, over ekorn som spiser, krangler, jager fugler, spretter opp og ned. Og piler frem og tilbake mellom skogen og fôringsplassen.

Her er der ene ekornet helt i heaven etter å ha oppdaget posen med solsikkefrø som jeg glemte da jeg la ut frø. Posen kom veldig fort inn igjen!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s