Glimt fra jula

I dag har jeg ryddet bort jula, og det synes jeg i grunnen er litt tidlig. Jeg skulle gjerne hatt julepynten framme noen dager til. Men juletreet hadde begynt å drysse noe aldeles forferdelig, og de fleste blomstene var visne, så alt begynte rett og slett å se litt stusselig ut. Så da fant jeg ut det var like greit å ta ut julepynten. Litt tomt synes jeg alltid det blir når jula ryddes bort, men det er nok ikke så lenge til jeg fyller opp stua med friske farger og vårlige blomster.

Jeg har hatt en kjempefin jul, og jeg føler virkelig at jeg har fått slappet av og ladet batteriene. Det var så hyggelig å ha min mor og mine to eldste barn på besøk, og vi hadde en flott julefeiring. Jeg savnet så klart Cathinka som feiret julen i Kambodsja, men jeg snakket med henne flere ganger og det hjalp mye å vite at hun hadde det fint.

Her kommer noen bilder fra min julefeiring:
Bildet er fra julaften, og her har vi nettopp dekket årets julaftenbord.
Jeg forsøker å lage julestemning overalt i huset til jul. Her er det blomster og lys i vinduet.
En av årets juledekorasjoner.
Nettflix er tingen for den som liker å se film! Jeg har sett mange mer eller mindre sentimentale julefilmer denne jula.
Da min mor dro fikk jeg en stor og flott nyttårsbukett av henne. Bildet er fra lille nyttårsaften.
Så kom nyttårsaften, og jeg var på en veldig hyggelig nyttårsfest. Her er det like før kongen skal tale.
En nydelig borddekorasjon prydet nyttårsbordet.
Bilde fra nyttårsserveringen – forretten med laks og skagenrøre. Til hovedrett var det kalkun.
Vi skjøt opp raketter og skålte da det nye året startet. Det var veldig hyggelig, men alt styret med rakettene og all støyen ble nesten litt vel mye for meg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: