Her er jeg igjen

Hei! Jeg er her, selv om det kanskje ikke virker sånn!

I det siste har jeg fartet så mye, frem og tilbake – hit og dit, at jeg ikke helt har klart å henge med på bloggingen. Ikke har jeg fått fotografert noe heller, og det er sjeldent til meg å være. Det virker som om tiden går altfor fort, men aller helst er det vel omvendt. At det er litt for mye som skal skje på en gang. Jeg lover å komme sterkere tilbake.

Nå har alt roet seg, og i dagene som kommer har jeg tenkt å nyte den fantastisk fine vinteren vi har her nå. I skrivende stund laver det ned ute, og det ser ut som et nydelig julekort over skogen.

Jeg har tenkt å gå på ski i lysløypa så ofte jeg kan i dagene og ukene fremover. Å gå på ski er den reneste helseboten for kropp og sjel, og skigåing er verdens beste trening. Så det gjelder å komme seg ut nå som forholdene er så bra.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: