Her er jeg igjen

Hei! Jeg er her, selv om det kanskje ikke virker sånn!

I det siste har jeg fartet så mye, frem og tilbake – hit og dit, at jeg ikke helt har klart å henge med på bloggingen. Ikke har jeg fått fotografert noe heller, og det er sjeldent til meg å være. Det virker som om tiden går altfor fort, men aller helst er det vel omvendt. At det er litt for mye som skal skje på en gang. Jeg lover å komme sterkere tilbake.

Nå har alt roet seg, og i dagene som kommer har jeg tenkt å nyte den fantastisk fine vinteren vi har her nå. I skrivende stund laver det ned ute, og det ser ut som et nydelig julekort over skogen.

Jeg har tenkt å gå på ski i lysløypa så ofte jeg kan i dagene og ukene fremover. Å gå på ski er den reneste helseboten for kropp og sjel, og skigåing er verdens beste trening. Så det gjelder å komme seg ut nå som forholdene er så bra.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s