Gratulerer med dagen, Cathinka!


Gratulerer med dagen, kjære Cathinka! Der er synd at du ikke er hjemme i dag slik at vi kan feire deg med kake, gaver og flagg som vi pleier, men jeg håper du får en flott dag likevel!

Du er en fantastisk datter, og du har så mye å gi. Du sprer godhet og glede på din vei, og har en unik evne til å få andre til å føle seg verdsatt og sett. Du er klok og har et stort hjertelag for alt og alle. Og du har en smittende latter som får alle til å le! 

Jeg håper du får en strålende dag i dag, sammen med Daniel. Jeg håper du får dager fremover som er fylt med sol og regn, eventyr og glede!

Her hjemme blomstrer liljekonvall, frukttrær og de første markblomstene som de alltid gjør på din bursdag. Du valgte deg forsommeren, og det var jammen ikke noe dårlig valg! Gratulerer med 21-årsdagen, kjære jenta mi. Husk at vi savner deg, og at vi alltid er her for deg!

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: