Gode helsetips

2015/01/img_1962.jpgDet har vært fint å ha en ekstra lang juleferie slik jeg har hatt det i år.

I disse ekstra fridagene har jeg fått gjort mye av det jeg synes er gøy og som jeg liker. Som å fotografere, se på filmer på DVD, lese blader og treffe venner. Og ikke minst har jeg fått vært ute og gått tur. Det å gå ut på tur synes jeg virkelig er energigivende. Det er rart hva fysisk aktivitet og frisk luft kan gjøre for overskuddet og velværet i tilværelsen, og for helsen.

Det å gjøre aktiviteter som en liker, å søke gode opplevelser og være sammen med mennesker som gir en energi, tror jeg er veldig viktig. For de fleste kan det bli mye multi-tasking i hverdagen, og da må en bringe inn noe som gir balanse i livet, og som føles positivt.

Siden det fortsatt er juleferie og helg, kunne jeg i formiddag kose meg med en ekstra lang og god frokost i sofaen. Etter en periode med julemat, er jeg absolutt klar for en litt lettere linje i matveien. Nå har jeg ikke akkurat noe nyttårsforsett om å slanke meg, men jeg er generelt opptatt av et bra kosthold og et liv i bevegelse. De helsemessige tipsene som du ser nedenfor, og som jeg fant på Pinterest, synes jeg er gode, – og jeg tror jeg skal prøve å følge noen av dem i 2015.

2015/01/img_1887.jpg
Kilde: Pinterest

Legg inn en kommentar

%d