Gode helsetips

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/d9d/40711837/files/2015/01/img_1962.jpgDet har vært fint å ha en ekstra lang juleferie slik jeg har hatt det i år.

I disse ekstra fridagene har jeg fått gjort mye av det jeg synes er gøy og som jeg liker. Som å fotografere, se på filmer på DVD, lese blader og treffe venner. Og ikke minst har jeg fått vært ute og gått tur. Det å gå ut på tur synes jeg virkelig er energigivende. Det er rart hva fysisk aktivitet og frisk luft kan gjøre for overskuddet og velværet i tilværelsen, og for helsen.

Det å gjøre aktiviteter som en liker, å søke gode opplevelser og være sammen med mennesker som gir en energi, tror jeg er veldig viktig. For de fleste kan det bli mye multi-tasking i hverdagen, og da må en bringe inn noe som gir balanse i livet, og som føles positivt.

Siden det fortsatt er juleferie og helg, kunne jeg i formiddag kose meg med en ekstra lang og god frokost i sofaen. Etter en periode med julemat, er jeg absolutt klar for en litt lettere linje i matveien. Nå har jeg ikke akkurat noe nyttårsforsett om å slanke meg, men jeg er generelt opptatt av et bra kosthold og et liv i bevegelse. De helsemessige tipsene som du ser nedenfor, og som jeg fant på Pinterest, synes jeg er gode, – og jeg tror jeg skal prøve å følge noen av dem i 2015.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/d9d/40711837/files/2015/01/img_1887.jpg
Kilde: Pinterest

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar