Klargjøring av garderoben for sommersesongen 


I går var det dagen for å klargjøre garderoben for sommersesongen. Vinterklærne ble pent ryddet bort, og sommerklærne ble tatt frem igjen.

Da jeg tok frem igjen sommerklærne, så vurderte jeg dem nøye. Ser klærene ordentlige ut? Er det noen som er falmet eller slitt? Er det noen som ikke passer, eller som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke? Er det noen som jeg overhodet ikke bruker? 

Disse klærne tok jeg ut, og har tenkt å gi dem videre til Freetex, eller til annen klesinnsamling.

Ved å vurdere garderoben på denne måten, fant jeg også ut at jeg trenger å oppgradere noe.  Blant annet trenger jeg et nytt skjørt og en ny topp til å ha under cardigans.

De klesplaggene som jeg har tenkt å bruke i sommer, har jeg hengt opp på et klesstativ. Det å henge opp klær på et stativ fungerer absolutt best for meg, siden jeg ikke synes det er så lett å holde orden i klesplagg som ligger brettet i hyller. Det å ha sin garderobe hengende, synes jeg gir god oversikt over hva slags klær en har. 

På klesstativet har jeg hengt opp bluser for seg, singleter og t-skjorter for seg. Og bukser og skjørt for seg. Deretter henger på rekke og rad, – blazere, gensere, pene cardigans og kjoler. Både hverdagskjoler og kjoler som jeg bruker mer til pent.

Ved siden av klesstativet har jeg plassert en hylle der jeg har fire store kurver som jeg har kjøpt på IKEA. En kurv er for sokker og strømpebukser, en for undertøy, en for belter og en for shortser, treningsklær, t-shirts og bikinier. I tillegg ligger dongeribukser i en bunke i hylla.

Det å organisere sin garderobe på denne måten synes jeg som sagt gir veldig god oversikt. Det er lett å velge antrekk om morgenen når en enkelt ser hva en har.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: