God helg!

2015/01/img_2498.jpgEndelig er det fredag og helg igjen. Jeg har jobbet mye hele uka, og nå skal det bli godt med et par dagers fri. Og helgen, den har jeg startet på en bra restaurant. Og for en gangs skyld helt alene! Jeg pleier vanligvis ikke å gå alene på restaurant, men i dag passet det seg slik etter et møte.

Men hvorfor skal en ikke kunne gå ut alene på restaurant i blant? Det føles helt OK å sitte her, det virker ikke som om noen synes det er rart i det hele tatt. Og jeg har fått den beste servicen jeg kunne ha fått.

Resten av helgen blir nok mer sosial for meg, men akkurat nå føles det fint å kunne avslutte en travel arbeidsuke med et besøk på denne restauranten.

En riktig god helg ønsker jeg deg som leser denne bloggen.Takk for at du titter innom!

Bodil:)
2015/01/img_2501-1.jpg

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: