Snø

Makan til snøfall som det har vært her i går og i dag, tror jeg ikke jeg har sett her på år og dag.

I dag tidlig da jeg tittet ut av vinduet, fant jeg ut at jeg praktisk talt hadde snødd inne. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var innesnødd. Men det lå faktisk over en meter snø rett utenfor døra, og det var bare så vidt jeg kom meg ut!

Så det har blitt noen timer med snømåking i dag, for å si det sånn. Jeg skal innrømme at jeg i et svak øyeblikk, under snømåkinga, var inne på tanken på om jeg snart burde kjøpe meg en snøfreser. Men tanken ble heldigvis raskt fortrengt. Snømåking er jo, når alt kommer til alt, en utrolig bra hverdagstrim. En får trent nesten alle muskler i kroppen der en driver og baler med snøen. Jeg er frisk og sterk, og har ikke vondt av å slite litt.

Så noen snøfreser blir det nok ikke her i gården på en stund (trur eg).

Men jeg skal ikke klage på vinteren. Denne vinteren er nærmest perfekt i mine øyne. En god gammaldags vinter. Nå har jeg tenkt å få mest mulig ut av skisesongen.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s