Lørdagen før jul

20131222-105215.jpg

Det er lørdag før jul, og virkelig dagen for å gjøre juleforberedelser. Jeg setter i gang med julevaskingen; sveiper rundt med mikrofiberklut og mopp. Det tar selvfølgelig mye lenger tid en jeg hadde regnet med, for den planlagte julehandelen skjer først langt utpå ettermiddagen. Og på butikken er det fullt av folk som tydeligvis også er ute på julehandel – men tiltross for full butikk; alt går greit, betjeningen er veldig hjelpsomme, og handelen er raskt unnagjort. Utpå kvelden kan jeg endelig slappe av og senke skuldrene. Da kommer mine gode venner på besøk, og vi spiser noen enkle tapas, prater og koser oss til langt utpå natten. Og nå kommer et par dager der jeg bare skal pynte litt i huset, pakke inn presanger, slappe av og nyte førjulsstemingen.

20131222-100735.jpg
En kjempefin julegruppe som jeg har fått får pryde bordet.

20131222-105247.jpg
Så koselig med et førjulsbesøk i all enkelhet.

20131222-110243.jpg
Endelig har sola snudd og vi går mot lysere tider. Sola tittet frem på formiddagen i går.

1 kommentar

  1. Var det ikke julerengjøringen du fikk unna da Anine kom 🙂 ? Jeg ønsker deg en herlig jul og lang ferie Bodil! klem fra Cecilie

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: