En utflukt i advent

Det har vært en heftig regnværssøndag her i dag, men ingen grunn til å sitte inne for det. Sammen med en venninne dro jeg på førjulstur til Hadeland glassverk i dag.

Hadeland glassverk er et glassverk som ligger på Jevnaker på Hadeland, ved den sydlige enden av Randsfjorden. Verket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. På glassverket produseres det fortsatt glass, men nå er stedet først og fremst en turistattraksjon, med mange glass- og gavebutikker, aktiviteter, opplevelser og spisesteder.

Vi hadde en veldig koselig tur dit, selv om det øste ned. Glassverket er virkelig stedet for å komme i førjulstemning og for å få juleinspirasjon, og ikke minst er det fint å gjøre julehandel og spise der. Planen var at vi skulle fotografere litt også, når vi først var der, men det ble det ikke så veldig mye av, på grunn av alt regnet.

Men noen få bilder ble det, og de kan du se her.

Kategorier: Jul

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s