En utflukt i advent

Det har vært en heftig regnværssøndag her i dag, men ingen grunn til å sitte inne for det. Sammen med en venninne dro jeg på førjulstur til Hadeland glassverk i dag.

Hadeland glassverk er et glassverk som ligger på Jevnaker på Hadeland, ved den sydlige enden av Randsfjorden. Verket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. På glassverket produseres det fortsatt glass, men nå er stedet først og fremst en turistattraksjon, med mange glass- og gavebutikker, aktiviteter, opplevelser og spisesteder.

Vi hadde en veldig koselig tur dit, selv om det øste ned. Glassverket er virkelig stedet for å komme i førjulstemning og for å få juleinspirasjon, og ikke minst er det fint å gjøre julehandel og spise der. Planen var at vi skulle fotografere litt også, når vi først var der, men det ble det ikke så veldig mye av, på grunn av alt regnet.

Men noen få bilder ble det, og de kan du se her.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s